Communicatieadvies en -ontwerp
24.gif

Animaties

 

Door de jaren heen ben ik betrokken geweest bij het maken van verschillende animaties. Soms in de rol van art director, andere keren met scriptontwikkeling of meer algemene productiebegeleiding.

Hiervoor werk ik samen met verschillende animatiestudio's, waarvan de selectie altijd afhankelijk is van de aard van een project. 

 

Gebruik je Stemrecht

Art-direction voor Arjan Erkel, met een script van Jan Bennink en animatie door Dennis Hoogstad / Media Choice. 

Sta Droog!

Voor de One World Water Battle bedacht ik met een klein team onder het roer van de grote Yuki Kho een campagne (en een script). Niels Gerson Lohman maakte het magisch. 

Spark #betterliberia

Voor Spark maakte ik samen met Studio Plumeau een animatie die hun inspanningen visualiseert rondom hun in Liberia op te richten social enterprise special economic zone. 

Revolution in a Cup

Voor Moyee coffee maakte ik in 2012 een huisstijl, en een storyboard die uitlegde waarom hun product zo fantastisch is. Cas Prins animeerde dit tot iets dat tot op de dag van vandaag werkt. En Moyee ligt inmiddels al een poosje in de schappen :)

ASN Bank

ASN Bank

Robo MG animeerde een serie illustraties voor de ASN Bank, op basis van illustraties van de hand van Timo Kuilder / Zwarte Koffie. Op basis hiervan brachten we vervolgens de prachtige woorden tot leven die dichter Derek Otte schreef voor ASN’s Morgen Vandaag.